Stallet

______________________________

 

 

 

 

Stallet består av 2 delar, där den större delen har ca 5 meter i takhöjd. Det finns även foderkammare, hölada, sadelkammare, toalett, sovrum samt kök i stallbyggnaden. Duschmöjlighet för hästarna finns i stallet, med varmt och kallt vatten såklart.

 

Ridanläggning finns att hyra i grannbyn Österåsen. Där finns ridplan, körbana, rundkorall. Är du medlem i Lits Ryttarklubb har du fri tillgång till denna anläggning, så länge den inte är bokad för arrangemang.  Se länkar för mera info.

 

Vintertid finns det tillgång till eluttag för motorvärmare, för den som tar bilen till och från stallet. Men det finns bra bussförbindelser och tar endast ca 20 minuter att färdas till Östersund.

 

Hästägare som har sin häst i vårat stall, får 10 % rabatt på sortiment i gårdsbutiken.

 

Hästtransport finns att hyra hos oss, eller hos bilverkstaden några hundra meter bort.

 

I omgivningarna finns fina rid- och körvägar som vi vill att ryttare brukar med eftertanke och varsamhet. Ingen markägare blir glad över hänsynslöst utnyttjande av deras egendom!

 

Indalsälven rinner några hundra meter nedanför gården och bidrar till en livlig landskapsbild. Sommartid uppskattas vattnet av såväl häst som ryttare, även om temperaturen sällan överstiger 16 grader.

 

Mejla oss för info »

 

 

 

 

© 2014  www.backahastar.se | info@backahastar.se